Old Trafford, infestat cu șoareci. United încearcă să rezolve cazul de urgență



 

**VIDEO** Old Trafford, infestat cu șoareci. United încearcă să rezolve cazul de urgență

Manchester United are mari probleme cu șoarecii. Rozătoarele au apărut pe stadionul Old Trafford și la meciurile din Premier League ori Cupa Angliei, iar clubul a angajat o companie de dezinfecție.

Cele mai mari probleme sunt la cele două peluze, potrivit britanicilor de la Daily Mail, care au intrat în posesia unui raport de igienă care conține și istoricul incidentelor.

></p><p>Primele probleme s-au ivit în 2006, la un meci de Cupa Angliei și au mai fost semnalate și în 2010, 2012 și 2013. Din 2014, englezii notează că s-au înmulțit cazurile de șoareci apăruți pe teren în timpul meciurilor și până și în birourile angajaților, iar îngrijorările sunt tot mai mari. Principala cauză ar fi amplasamentul stadionului Old Trafford lângă un canal destinat traficului naval și în vecinătatea mai multor depozite.</p><p>Clubul a încheiat un contract cu o firmă specializată în exterminarea rozătoarelor și speră să pună capăt cât mai rapid problemelor.</p><p><a href=PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

În clipul video de mai jos apar secvențe cu un șoarece pe gazon la un derby Manchester United - Manchester City din 2009.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑