EXCLUSIV Bukari, marcat de perioada petrecută la Astra: ”Nu mi-am simțit degetele trei zile, a fost șocant!”



 

**VIDEO EXCLUSIV** Bukari, marcat de perioada petrecută la Astra: ”Nu mi-am simțit degetele trei zile, a fost șocant!”

Sadat Bukari (25 de ani) nu mai este fotbalistul Astrei Giurgiu. Atacantul ghanez spune că a venit momentul să se ducă la o altă echipă, mai bună decât cea din România și că are ambiția de a evolua tot în Europa.

Șapte goluri a marcat Sadat Bukari pentru Astra Giurgiu în actualul sezon, în toate competițiile și cu atât va rămâne pentru că vârful ghanez a ajuns la un acord cu cei din conducerea clubului privind rezilierea contractului.

”Cel mai bun moment a fost când am câștigat Supercupa cu Astra, a fost un moment istoric la care mă bucur că am fost părtaș. Dar, am ajuns într-un punct în care sunt convins că cea mai bună mutare a mea este să plec.

De ce? Pentru că mereu îmi place să lupt la un nivel înalt, plus că sunt sigur că pot evolua pentru o echipă mai mare ca Astra”, a spus Bukari, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

Ghanezul spune că nu este tentat de o experiență în spațiul ex-sovietic și oferă și argumente.

”Voi rămâne în Europa Centrală pentru că sunt de părere că este o competiție importantă. Ca să știi exact care-ți este nivelul trebuie să te duci acolo și să concurezi cu cei mai buni.
În Ucraina este o situație grea, îmi pare rău pentru acei oameni, dar sper ca totul să fie bine în curând”, a mai spus Bukari.

Sadat Bukari a povestit cum s-a simțit la Astra, dar și ce episod l-a marcat pentru totdeauna.

”Am fost nevoiți să jucăm un meci la Chiajna și a fost extrem de frig. După meci, nu mi-am mai simțit degetele timp de trei zile, a fost ceva șocant pentru mine.

Cât despre băieți, aceștia m-au inspirat, m-au ajutat pe teren, dar și în afara lui. Sunt mândru că i-am cunoscut. Spre exemplu, Budescu și Silviu Lung pot evolua în orice campionat”, a conchis Bukari pentru Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑