Villarreal – Sevilla 0-2. A treia victorie directă, în doar 10 zile, pentru andaluzi



 

**VIDEO** Villarreal – Sevilla 0-2. A treia victorie directă, în doar 10 zile, pentru andaluzi

Sevilla a învins-o pentru a treia oară în 10 zile pe Villarreal! După ce a câștigat ambele dueluri din optimile Europa League, trupa lui Unai Emery s-a impus, cu 2-0, și în partida din campionat. Sevilla rămâne aproape de locul 4, ocupat de Atletico. Doar 4 puncte separă cele două echipe.

Villarreal și Sevilla au oferit un spectacol total și în Primera Division după dubla din optimile Europa League. În prima repriză, s-a ratat cât pentru trei partide! Bacca a avut prima mare ocazie a oaspeților. Campbell putea marca, dar șutul costaricanului a fost blocat de Nico Pareja. Gazdele nu au avut noroc nici la execuția lui Moi Gomez: bara s-a opus deschiderii scorului!

Sevilla a început în forță repriza secundă: pasa cu călcâiul a lui Diogo a fost transformată în gol de Coke în minutul 49. Oaspeții și-au dublat avantajul în minutul 65: Vitolo, proaspăt convocat de Vicente Del Bosque la naționala Spaniei, a fructificat pasa lui Coke.

Villarreal a încercat să revină, dar jucătorii lui Marcelino Garcia Toral nu au scăpat de ghinion. Uche a trimis în plasa laterală, iar Gerard Moreno a nimerit bara. Sevilla s-a impus cu 2-0 pe El Madrigal și a obținut al treilea succes în 10 zile contra celor de la Villarreal.

Villarreal (4-4-2): Sergio Asenjo - Mario Gaspar, Musacchio, Bailly, Rukavina - Moi Gomez, J. dos Santos (59 Trigueros), Pina, J. Campbell (59 Vietto) - G. dos Santos (71 Uche), Gerard Moreno. Antrenor: Marcelino

Sevilla (4-2-3-1): Sergio Rico - Coke, Pareja, Kolodziejczak, Tremoulinas (50 F. Navarro) - Carrico, M'Bia - Diogo Figureas, Iborra (61 Banega), Vitolo - Bacca (80 Aspas). Antrenor: U. Emery

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑