Lopetegui, după umilința de la Munchen: ”Au marcat repede, apoi au ucis meciul. E greu să le reziști!”



 

**Lopetegui,** după umilința de la Munchen: ”Au marcat repede, apoi au ucis meciul. E greu să le reziști!”

VIDEO Bayern - FC Porto 6-1. Lusitanii păreau favoriți după acel 3-1 obținut în manșa tur de pe ”Da Luz”, dar n-au avut nicio șansă pe ”Fussball Arena”. Antrenorul Lopetegui a spus că nemții au marcat repede și au ”ucis” apoi meciul.

Julen Lopetegui, antrenorul lui Porto, a spus că eliminarea echipei sale, în fața unui adversar de calibrul lui Bayern, nu trebuie considerată ca un mare eșec.

”Felicitări lui Bayern! Există o mare diferenţă între cele două echipe în termeni de experienţă în Champions League. Contra unei echipe ca Bayern trebuie să fii la cel mai bun nivel timp de 90 de minute, iar noi nu am fost capabili.

Am început meciul foarte rău în faţa unui Bayern foarte puternic din punct de vedere ofensiv, individual şi colectiv. Am luat gol foarte repede, iar apoi cei de la Bayern au ucis meciul și și-au asigurat calificarea în semifinale”, a spus Lopetegui.

Lopetegui a fost obligat să-și schimbe discursul în doar câteva zile. După succesul din tur, spaniolul a declarat că pe lusitani îi aşteaptă o ”mare bătălie” în retur. 

''Nu trebuie să pierdem timpul visând. Trebuie să continuăm să depunem o muncă fantastică, pentru că adversarul ne va obliga să facem un meci mare în retur. Vom vedea de ce suntem capabili, ne aşteaptă o mare bătălie la Munchen'',
 a afirmat fostul portar al Barcelonei, la conferinţa de presă de după meciul de la Porto.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑