Meciuri dramatice in Euroliga de baschet: Fenerbahce a invins-o cu emotii pe campioana Macabi Tel Aviv




Nebunie in Euroliga de bashet. Turcii de la Fenerbahce s-au calificat cu emotii in careul de asi, dupa un final dramatic in fata campioanei Macabi Tel Aviv. Turcii au invins, dupa prelungiri, la un punct diferenta. Tot aseara un punct au pierdut si rusii de la CSKA.

 

Fenerbahce s-a calificat in semifinalele Euroligii de baschet dupa o victorie cu emotii la Tel Aviv. Turcii o conduceau pe campioana cu 2 la 0 la general si au avut parte de o primire de infern in meciul 3 de la Maccabi, unde 12 mii de fani au stat cu ochii pe jucatori.

 

Nikos Zisis insa nu s-a lasat intimidat si pana la pauza mare a adunat 13 puncte, iar Fenerbahce conducea cu 37 la 31. Desi turcii aveau 5 puncte avantaj dupa sfertul al treilea, Maccabi a revenit puternic si a egalat pe ultima suta de metri. Au urmat prelungirile, iar emotiile au atins cote maxime in ultimele secunde de joc, cand Fenerbahce a reusit cosul care i-a adus victoria cu 75 la 74.

 

Aproape de Final Four in Euroliga a fost aseara si rusii de la CSKA. Totusi moscovitii nu au reusit al treilea succes, pierzand dramatic la un singur punct in fata grecilor de la Panathinaikos. A fost 86 la 85, iar batalia pentru semifinale continua.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑