Real Madrid a ratat calificarea în sfeturile de finală a Euroligii de baschet



Foto: euroleague.net

Înfrângere dramatică pentru Real Madrid în play-off-ul Euroligii de baschet. Gruparea spaniolă a fost învinsă la limită de Anadolu Efes, care a obţinut victoria în ultima secundă.

Real Madrid a ratat şansa de a se califica, după doar trei meciuri, în Final Four-ul Euroligii de baschet. Echipa spaniolă a pierdut dramatic partida a treia jucată împotriva turcilor de la Anadolu Efes.

Formaţia Regală şi-a creat un avantaj de cinci puncte după primele 10 minute, dar gazdele au reuşit să revină. Susţinuţi din tribune de peste nouă mii de fani, turcii au preluat conducerea în ultimul sfert, scor 56-46.

Finalul a fost unul încins. Cu opt secunde înainte de încheierea partidei, Jaycee Carroll a reuşit o aruncare perfectă de la mare distanţă şi a restabilit egalitatea pe tabelă. Chiar şi aşa, Anadolu Efes a avut timp să dea lovitura.

În ultima secundă, Matt Janning a adus victoria echipei sale, iar Anadolu s-a impus cu 75-72.

Real Madrid conduce la general cu 2-1, iar pentru a se califica în Final Four mai are nevoie de o victorie. Următorul meci este programat, joi, tot la Istanbul.

Tot în faza sferturilor, Olympiakos Pireu a câștigat dificultate cel de-al treilea meci disputat împotriva Barcelonei. Gruparea elenă s-a impus cu 73-71 şi conduce cu 2-1 la general.

Georgios Printezis de la Olympiakos a fost jucătorul meciului cu 19 puncte.

Cea de-a patra confruntare dintre cele două formaţii va avea loc pe 23 aprilie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑