Javi Martinez a revenit la antrenamentele lui Bayern. ”Sunt extrem de fericit!”



 

**VIDEO** Javi Martinez a revenit la antrenamentele lui Bayern. ”Sunt extrem de fericit!”

VIDEO Bayern - FC Porto 6-1. La mai puțin de 24 de ore după calificarea fulminantă a bavarezilor în semifinalele UEFA Champions League, jucătorii lui Pep Guardiola au mai avut un motiv de bucurie. Javi Martinez a revenit la antrenamente și a spus că este extrem de fericit.

La opt luni distanță după accidentarea gravă pe care a avut-o la genunchi, Javi Martinez a reintrat în programul de pregătire al echipei. Spaniolul a participat pe durata întregii ședințe de pregătire, care a fost coordonată de Guardiola miercuri dimineață.

”Este fantastic. Sunt nespus de fericit pentru că mă simt bine și pentru că am reintrat în programul echipei”, a spus spaniolul.

Cu toate acestea, Martinez este conștient că mai are nevoie de timp până va reveni la forma maximă.

”Știu că am foarte mult de lucru în perioada următoare și că totul depinde de mine”, a spus Martinez pentru site-ul oficial al clubului.

Muller, Lewandowski și compania l-au aplaudat pe Martinez, care a fost extrem de emoționat.

”Am fost aplaudat și aclamat. Cred că toți sunt încântați de faptul că am revenit la antrenamente”, a mai spus Martinez.

Javi Martinez a suferit anul trecut o ruptură a ligamentelor încrucișate de la genunchiul stâng în timpul Supercupei Germaniei, contra celor de la Borussia Dortmund la mijlocul lunii august 2014.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑