Toţi ochii pe Ronaldo! Fără Benzema şi Bale, madrilenii îşi pun toate speranţele în starul portughez



**Toţi ochii pe Ronaldo!** Fără Benzema şi Bale, madrilenii îşi pun toate speranţele în starul portughez

În lipsa lui Gareth Bale și a lui Karim Benzema, ”Los Blancos” au devenit Cristiano-dependenţi.

Real Madrid are în lot unul dintre cei mai buni fotbaliști din istoria acestui sport. Atacantul care a marcat 50 de goluri pentru echipa sa, în toate competițiile actualului sezon, este vorba despre Cristiano Ronaldo, are o misiune importantă în poate cel mai important meci al ”galacticilor” din acest sezon, returul cu Atletico Madrid.

Cristiano va evolua pe ”Bernabeu” fără partenerii săi obișnuiți din tripleta BBC, Bale și Benzema. Practic, Real nu se va baza pe doi dintre jucătorii, care împreună au înscris 39 de goluri. Având în vedere că ”galacticii” au izbutit în total 132 de goluri, Ronaldo este conștient că el va fi pe teren fără 30% din potențialul echipei sale.

Real - Atletico, returul sferturilor UEFA Champions League, care se va juca miercuri, 22 aprilie, de la ora 21:45, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Actualul golgheter al echipei este conștient că cea mai mare responsabilitate va pica pe umerii săi, mai ales că oficialii celor de la Real nici nu concep să nu obțină calificarea în semifinalelele Ligii.

Cu Bale și cu Benzema scoți din ecuație, portughezul a contribuit cu 53% la golurile marcate de Real.

Partida cu Atletico nu va fi prima în care Real nu se va baza pe Bale și pe Benzema. Și cu Levante și cu Eibar, Ronaldo s-a simțit foarte bine, ba chiar a și înscris: două goluri, respectiv, unul cu Eibar, ambele partide fiind câștigate de Real.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑