Moldovenii, BUNI la biliardul rus. Vladimir Reis a ajuns pana in finala Cupei Mondiale, insa a pierdut-o




Moldovenii trag tare la biliardul rus. 3 reprezentanti ai tarii noastre au evoluat la prima etapa a Cupei Mondiale. Unul din ei, Vladimir Reis a ajuns pana in finala, pe care, insa, a pierdut-o.

 

La prima etapa a Cupei Mondiale de piramida combinata, Prince Open 2015, desfasurata la Moscova, Moldova a atacat trofeul cu 3 baieti. Serghei Krijanovschi si Dmitrii Caftanatov s-au oprit in etape timpurii, iar Vladimir Reis a jucat splendid si a ajuns pana in finala. In ultimul act, Reis, originar din orasul Tiraspol, l-a intalnit pe rusul Nikita Livada. Moldoveanul a inceput tare meciul si conducea cu 3 la 0, insa apoi experienta adversarului si-a spus cuvantul. Livada s-a impus la final cu 6 la 5 si a cucerit trofeul.

 

 Intre timp, la Campionatul Mondial de snooker, Ronnie O'Sullivan a oferit o faza amuzanta. Englezul, de 5 ori campion al lumii, a simtit la un moment dat ca il strang pantofii si le-a scos. O'Sullivan a jucat cateva minute in sosete. 

 

“Aşadar, suntem în şosete acum. Acum el e mai josuţ. ” 

 

O'Sullivan a fost obligat, in cele din urma, sa-si gaseasca o alta pereche de pantofi si aceasta i-a fost oferita chiar de directorul turneului.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑