Kliciko şi Jennings schimbă declaraţii ameninţătoare înainte de meciul din weekend



Foto: boxingscene.com

Vladimir Kliciko este ameninţat de Bryant Jennings înainte de lupta, care se va da sâmbătă la New York. Americanul spune că este gata să-l învingă prin knock-out pe pugilistul ucrainean.

Câteva zile au mai rămas până la marele duel dintre Vladimir Kliciko şi Bryant Jennings.

Ucraineanul consideră că îi va fi greu să lupte împotriva unui asemenea adversar: "Cred că va fi o luptă plină de intensitate. Asta înseamnă că nu va fi plictisitoare. Ambii pugilişti vor încerca să facă spectacol. Sunt sigur că va fi o luptă cu ritm rapid şi cu o mulțime de lovituri. Cred că Jennings este un boxer bun, care este în formă bună şi poate să reziste 12 runde."

De partea cealaltă, Jennings este sigur că îl va învinge pe Kliciko prin knock-out: "Ar fi bine ca lupta să se încheie printr-un knock-out. Eu nu mă gândesc la înfrângere aşa că el va fi cel învins."

Americanul este neînvins la profesionişti şi are în palmares 19 victorii, dintre care 10 au fost obţinute prin knock-out.

Kliciko este considerat favorit, fiind un pugilist mai experimentat. Acesta are de trei ori mai multe meciuri disputate la profesionişti, în care a obţinut 63 de victorii, 53 prin knock-out şi a suferit şi trei înfrângeri.

Kliciko a luptat ultima dată în luna noiembrie, atunci când l-a învins pe bulgarul Kubrat Pulev.

Până acum, ucraineanul şi-a apărat cel puţin una dintre centuri de 17 ori consecutiv.

Lupta dintre Kliciko şi Jennings va ave loc pe 25 aprilie, la Madison Square Garden, din New York.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑