Elena Bogdan a câștigat titlul la Galaţi. În urmă cu 6 ani pierdea finala de la Roland Garros cu Halep 



 

**VIDEO** Elena Bogdan a câștigat titlul la Galaţi. În urmă cu 6 ani pierdea finala de la Roland Garros cu Halep 

Elena Bogdan a câştigat primul trofeu din acest sezon. Fostă finalistă la French Open la junioare în 2008 (FOTO SUS), românca s-a impus în finala challengerului de la Galaţi în faţa Oanei Georgeta Simion.

După un început echilibrat, Bogdan, numărul 639 mondial şi a 5-a favorită a întrecerii, a reuşit break-ul în game-ul al 8-lea şi şi-a adjudecat primul set cu 6-3.

În actul secund, aceasta nu i-a mai dat nicio şansă adversarei, care a câştigat un singur game. În urma acestui rezultat, Bogdan va primi 12 puncte WTA şi un cec în valoare de 1568 de dolari.

"Nu m-am așteptat, am venit aici pur si simplu să progresez. Vin după o perioadă grea, după o accidentare, nu am jucat foarte multe luni la rând", a declarat învingătoarea de la Galați.

Elena Bogdan speră să calce pe urmele Simonei Halep. Câştigătoarea challengerului de la Galaţi a înfruntat-o pe actuala ocupantă a locului 3 WTA, în 2008, în finala junioarelor de la French Open. Ea a pierdut atunci trofeul, dar şi-a luat revanşa un an mai târziu, când s-a impus la dublu pe zgura pariziană.

În iulie 2011, ea ocupa locul 151 mondial, dar mai multe ghinioane i-au afectat poziţia în clasament. "Au fost și câteva accidentări care mi-au stat în cale și asta depinde de drumul fiecăruia."

></strong></em></p><p><em>Sursa foto</em><span>: Tutu Ionatan / Viva Tenis Club</span></p><p>Elena Bogdan pariază pe Simona Halep la <strong>Wimbledon</strong>, mai ales că numărul 3 mondial are deja în palmares un trofeu pe iarbă, anul trecut, la<strong> 's-Hertogenbosch.</strong></p><p><em><strong>, a declarat Elena Bogdan.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑