Cupa Ligii, noua țintă a roș-albilor. Rus: ”Nu este un obiectiv prea îndrăzneț”



Cupa Ligii, **noua țintă a roș-albilor.** Rus: ”Nu este un obiectiv prea îndrăzneț”

Dinamo a pus ochii pe noul trofeu pus la bătaie de LPF, Cupa Ligii. ”Nu este un obiectiv îndrăzneţ”, se încurajează jucătorii lui Stoican, în cantonamentul din Braşov, unde pregătesc strategia pentru a ataca podiumul Ligii întâi în sezonul viitor.

Dinamo îşi pregăteşte strategia pentru viitorul sezon la Braşov. Trupa lui Flavius Stoican are visuri îndrăzneţe după ce a terminat pe locul 4 în campionatul recent încheiat. Dinamoviştii se vor baza tot pe tineri în viitor şi vor să fie primii care cuceresc noul trofeu pus la bătaie de LPF, Cupa Ligii.

”Este un lot tânăr. Țin minte că și anul trecut am plecat cu un lot tânăr și a fost un pic greu la început, dar eu am un obiectiv personal, îmi doresc să realizăm mai mult decât acest loc 4, și să ajungem să câștigăm unul dintre cele două trofee de Cupă. Nu cred că este un obiectiv prea îndrăzneț”, a spus Rus.

Şi în campionat, dinamoviştii vor să atace podiumul, mai ales că le convine faptul că nimeni în seamă în lupta pentru titlu.

”E bine să se vorbească de Astra, Steaua, Petrolul la titlu, noi o să ne vedem de treaba noastră, o să muncim mai mult și cred că e mai bine să nu ne dea nimeni nicio șansă, să fim noi surpriza”, a mai spus jucătorul roș-albilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑