Gâlcă: "Aştept să câştigăm clar cu Stromsgodset! Trebuie să arătăm ce înseamnă Steaua în Europa"



 

**VIDEO** Gâlcă:

Steaua va disputa miercuri, pe Arena Naţională, returul cu Stromsgodset, din turul II preliminar al UEFA Champions League. După victoria cu 1-0 din Norvegia, roş-albaştrii au prima şansă la calificare.

ÎN DIRECT la Digi Sport 3, într-o conferinţă de presă, antrenorul Costel Gâlcă a afirmat că se aşteaptă la o victorie fără drept de apel în returul de la Bucureşti.

"Stromgodset este o echipă bună, chiar foarte bună. Să recunoaștem, ne-au dominat în prima repriză și am avut noroc de un portar aflat într-o zi de excepție.

Aștept de la echipa mea să domine jocul, să câștigăm clar, să mergem peste ei și să demonstrăm ce reprezintă Steaua București în Europa. N-am spus că este un meci ușor, dar trebuie să ne impunem. Nu există relaxare la noi, jucătorii sunt conștienți de modul cum a arătat prima partidă.

Vreau să ne dominăm adversarul și așa va veni și rezultatul final. Trebuie să avem posesie și să ne simtă din primele minute petrecute pe teren că le suntem o echipă superioară din toate punctele de vedere", a declarat Costel Gâlcă.

Prezent la conferinţa de presă, fundaşul polonez Lukasz Szukala a prefaţat şi el duelul cu norvegienii.

"Stromgodset e o echipă puternică, e campioana Norvegiei. În tur n-am avut deloc un meci ușor. Însă nu avem temeri, intrăm pe teren și jucăm, iar la final sunt convins că vom câștiga. Nu mă gândesc la următorul adversar, pentru că mai avem 90 de minute și știu că nu va fi o partidă ușoară. După aceea ne vom putea gândi.

În tur, în prima repriză n-am intrat bine în joc, dar din fericire a existat și partea secundă. Trebuie să ne prezentăm mai bine acum, în fața propriilor suporteri. Am mai jucat cu Varela în centru, avem un lot valoros, avem calitate și am încredere în toți jucătorii. S-a văzut și în meciul cu Rapid.

Trebuie să avem încredere unii în alții, este un sezon lung și avem nevoie de toți jucătorii, pentru că mai multe competiții nu pot fi duse de aceiași jucători meci de meci", a afirmat Szukala.

Returul Steaua - Stromsgodset e miercuri, de la 20:30, LIVE TEXT pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑