Manchester United, batuta de o nou-promovata dupa ce a condus cu 3 la 1! Chelsea a remizat cu Man. City



022 сентября 2014

O noua etapa nebuna in campionatul Angliei. Manchester United a pierdut surprinzator partida cu nou-promovata Leicester City, scor 3 la 5, dupa ce la un moment dat a condus cu 3 la 1. In derby-ul rundei, campioana Manchester City a scos o remiza acasa cu Chelsea.


Manchester City si Chelsea Londra s-au intalnit aseara pe Etihad Staduim. Partida s-a decis in ultima parte. In minutul 66, gazdele au ramas fara Zabaleta, care a fost eliminat, iar Chelsea a profitat. Golul lui Schurrle a venit dupa o pasa perfecta a belgianului Eden Hazard. Dupa alte 7 minute, in teren a intrat Frank Lampard pentru Manchester City, care a si inscris cu un voleu din alunecare. Lampard nu a celebrat golul, aducand astfel un omagiu formatiei la care a jucat din 2001 pana in 2014. 1 la 1 a fost scorul final. 


Intr-un alt meci, cu Falcao, Di Maria, Rooney si Van Persie titulari, Manchester United a inceput senzational partida din deplasare cu nou-promovata Leicester City si dupa 16 minute conducea cu 2 la 0. Van Persie a deschis scorul in minutul 13, iar Di Maria a facut 2 la 0 peste 3 minute. 


Imediat Leicester a redus din diferenta prin Jose Ulloa, insa diavolii si-au marit avantajul din nou la inceputul reprizei secunde, dupa golul lui Ander Herrera. Era 3 la 1 si nimic nu anunta dezastrul ce urma sa vina pentru United. In minutul 62, Leicester a primit aproape gratuit o lovitura de la 11 metri si totul a fost dat peste cap. Nugent a transformat si a redus din diferenta, gol care le-a dat aripi gazdelor. Doua minute mai tarziu, veteranul Cambiasso a egalat, iar apoi Vardy a marcat pentru 4 la 3. 


Cu 7 minute inainte de finalul partidei, Leicester a mai primit un penalty, pe care Ulloa l-a transformat si a stabilit scorul final, 5 la 3. Un rezultat rusinos pentru United, care nu se regaseste dupa plecarea legendarului Sir Alex Ferguson. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: manchester united, chelsea, manchester city,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑