Fiul lui Costel Gâlcă joacă la juniorii Stelei. "Puştiul este foarte serios, îşi vede de treabă"



022 сентября 2014

 

**VIDEO** Fiul lui Costel Gâlcă joacă la juniorii Stelei.

Steaua a pierdut derby-ul cu Dinamo la juniori, scor 0-5, însă antrenorul puştilor din Ghencea nu-şi face griji. "Suntem în reconstrucţie", spune Ion Toma, care îl are în echipă şi pe fiul lui Costel Gâlcă.

Actualul antrenor al campioanei şi-a asigurat viitorul la Steaua: fiul său joacă la juniorii din Ghencea şi i-a atras deja atenţia antrenorului de acolo. Puştiul s-a acomodat şi cu derby-urile: a întâlnit-o pe Dinamo într-un meci, pierdut însă cu 0-5.

"Nu ştiu cum a fost antrenorul Gâlcă la vârsta lui, dar puştiul este un jucător foarte serios, care îşi vede de treabă", a declarat Ion Toma, antrenorul echipei de juniori a Stelei.

"Rezultatul cu Dinamo e doar pe hârtie", spune Ion Toma, care l-a asigurat pe antrenorul Stelei că îi mai pregăteste câţiva titulari pentru echipa mare.

"Cred că au înţeles cu exemplele astea, au înţeles că echipa mare e mult mai aproape acum de juniori. Cei care sunt în conducere aţi văzut şi azi că au fost la juniori. Au porţile deschise şi depinde numai de ei", a încheiat Ion Toma.

În vârstă de 13 ani, Andrei Gâlcă a ajuns la Steaua la începutul acestui an, dar nu a evoluat până acum, deoarece nu îi sosise "cartea verde" de la fosta echipă din Spania.

13 ani are Andrei Gâlcă

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑