Zalgiris Kaunas - Real Madrid 66-68. Spaniolii s-au impus în ultimele secunde



 

**VIDEO** Zalgiris Kaunas - Real Madrid 66-68. Spaniolii s-au impus în ultimele secunde

Real Madrid rămâne lider în Grupa A din Euroligă. Ibericii s-au impus cu emoții în deplasare, în fața celor de la Zalgiris Kaunas.

Spaniolii au început în forță și s-au impus în primul sfert la o diferență de 10 puncte, dar, până la pauza mare, gazdele au reușit egalarea. Apărarea madrilenilor a decis învingătoarea în ultima parte a partidei. Lituanienii au condus cu 65-56, însă cei de la Real au reușit o serie incredibilă de zece puncte.

Cu cinci secunde înainte de final, Sergio Rodrigues a transformat două aruncări libere și spaniolii au ajuns la cinci victorii în șase meciuri din grupele Euroligii. Gazdele s-au consolat doar cu faptul că au dat cel mai bun om al partidei, James Anderson, care a bifat 21 de puncte și nouă recuperări.

Altă echipă spaniolă, Unicaja Malaga, a bifat al patrulea succes în șase runde și este tot mai aproape de calificarea în faza următoare.

Croații de la Cedevita au menținut echilibrul în deplasarea din Spania până în sfertul patru. Miro Bilan a jucat excelent și a semnat 21 de puncte în meci. Gazdele au profitat îmsă de experiența superioară, au forțat spre final și s-au detașat.

S-a terminat 82-73 pentru Unicaja, care se află pe locul secund în Grupa B.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑