Metz - PSG 2-3. Campioana a fost egalată, după ce a avut 2-0, dar Lavezzi a făcut diferența



 

**VIDEO** Metz - PSG 2-3. Campioana a fost egalată, după ce a avut 2-0, dar Lavezzi a făcut diferența

În minutul 16, era 2-0 pentru PSG. Apoi, cei de la Metz au revenit, grație a două penalty-uri, au forțat victoria, care a revenit însă campionilor. Ibrahimovic a fost integralist.

Metz a pierdut pentru prima dată în actualul sezon, dar nu în fața oricui, ci a campioanei Paris Saint Germain. După doar 16 minute, parizienii conduceau deja cu 2-0 și lumea se întreba dacă Ibrahimovic și compania vor face scor pe Stade Saint-Symphorien, mai ales că ambele reușite au fost oferite cadou de gazde.

Pastore a deschis scorul (9), după ce i-a ”suflat” mingea lui Metanire, pentru ca șapte minute mai târziu Bussmann să devieze nefericit o minge în poarta lui Carrasso.

Uluiți de acest start de coșmar, cei de la Metz au părut că nu sunt capabili de a reacționa, astfel că s-au târât pe teren până la pauză. Cele 15 minute de odihnă au produs acel declick de care aveau nevoie elevii lui Cartier. În numai patru minute, ce-i drept din două lovituri de la 11 metri, egalitatea a fost restabilită.

Mai întâi Krivets, intrat la pauză, l-a păcălit pe arbitrul Freddy Fautrel iar Maiga a transformat de la punctul cu var (49). Apoi, Van der Wiel a atins mingea cu mâna, iar Maiga a reușit ”dubla”, tot din penalty (53).

Cei de la Metz au forțat mai apoi victoria, dar cei care au marcat au fost tot oaspeții, prin Lavezzi (83), care a semnat astfel a opta victorie a lui PSG în actuala ediție a Ligue 1.

Metz - PSG 2-3
Au marcat: Maiga 49-penalty și 53-penalty / Pastore 9, Bussmann 16-autogol, Lavezzi 83

Metz: Carrasso - Metanire, Milian, Choplin, Bussmann (Palomino 79) - Kashi, N’Daw - Sarr (N’Gbakoto 46), Malouda (Krivets 46), Lejeune - Maiga
Antrenor: Albert Cartier

PSG: Sirigu - Van der Wiel, Marquinhos, Thiago Silva, Maxwell - Cabaye (Chantome 21), Thiago Motta (Matuidi 46), Rabiot (Cavani 74) - Pastore, Ibrahimovic, Lavezzi
Antrenor: Laurent Blanc


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑