Gâlcă simte amenințarea, dar Reghecampf negociază cu U Cluj: "Normal că omul vrea să antreneze Steaua!"



023 февраля 2015

 

Gâlcă simte amenințarea, dar Reghecampf negociază cu U Cluj:

VIDEO Steaua - Rapid 0-1. După eșecul surprinzător suferit pe teren propriu în derby-ul cu Rapid, antrenorul Costel Gâlcă are în față un viitor incert. Lupta pentru titlu s-ar putea relansa în Liga 1, iar fostul internațional știe că Gigi Becali păstrează legătura cu Laurențiu Reghecampf, demis recent de arabii de la Al Hilal.

Cu toate acestea, Gâlcă spune că Becali l-a asigurat de postul său, deși zvonurile din lumea fotbalului indică o revenire a lui Reghe în Ghencea. Noile informații scot la iveală însă o mutare surpriză! Reghecampf negociază în aceste zile cu Universitatea Cluj, notează Gazeta Sporturilor, un club la care soția tehnicianului are legături puternice.

După eșecul cu ASA Târgu Mureș, un 0-3 fără drept de apel, postul lui George Ogăraru a ajuns să fie pus în pericol, chiar dacă "Șepcile Roșii" au șansa de a disputa finala Cupei Ligii la finalul sezonului.

Dacă ar ajunge rapid la un acord cu U Cluj, Reghe ar putea debuta chiar etapa viitoare, în Ştefan cel Mare, contra lui Dinamo, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. U Cluj este pe locul 11 în Liga 1, cu 18 puncte.

Gâlcă a vorbit la Digi Sport Special despre relația apropiată dintre Gigi Becali și antrenorul pe care acesta l-a înlocuit în vară la Steaua, Laurențiu Reghecampf. "Ştiu de la patron că Reghecampf a vorbit cu dânsul. Normal că omul îşi doreşte să vină să antreneze Steaua. E cea mai importantă echipă. Nu mă simt presat de nimeni, nici de Reghecampf. E treaba lui. Să vorbească în fiecare zi cu patronul. E liber, cât timp Becali vrea să vorbească cu el. Mi-a zis domnul Becali că eu sunt antrenorul Stelei, nimic mai mult", a declarat Gâlcă, după derby-ul pierdut pe teren propriu.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑