Daniel Niculae: "Nu se putea ceva mai frumos. Mai avem nevoie de 27 de puncte"



023 февраля 2015

 

**VIDEO** Daniel Niculae:

VIDEO. Steaua - Rapid 0-1. Giuleştenii au produs surpriza începutului de an, după ce au învins campioana chiar în Ghencea. Trupa condusă de Cristi Pustai a obţinut astfel primele puncte decisive în lupta pentru evitarea retrogradării.

Gecov a marcat singurul gol al partidei transmise în direct pe Digi Sport 1, dar scorul puteai fi deschis încă din prima repriză, atunci când, în prelungiri, Daniel Nicuale a ratat din poziţie singur cu portarul şansa de a înscrie pentru prima oară în Liga I din sezonul 2005-2006.

Atacantul bucureştenilor e conştient că echipa mai are nevoie de 27 de puncte pentru a rămâne şi în stagiunea viitoare în Liga I.

"Nu se putea ceva mai frumos, mai ales că este o victorie în Ghencea, în faţa campioanei României, o echipă foarte bună. Noi aveam nevoie mai mare de puncte decât ei, care sunt deja la o diferenţă destul de mare de locul doi. Din păcate pentru CFR, au fost depunctaţi. Mă bucur enorm că am reuşit să câştigăm. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Nu am făcut încă nimic.

Au rămas 27 de puncte de acumulat ca să fim, matematic, şi la anul în prima ligă. Ştiam că o să avem un meci foarte greu. Ştiam că nu suntem puşi la punct fizic, dar am arătat ca o echipă bună, compactă, cu jucători de experienţă. Am vorbit foarte mult între noi. Ne-am ajutat şi am înscris un gol care ne-a adus toate punctele", a spus jucătorul care a prins 89 de minute în derby-ul cu Steaua.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

2.000 de fani ai echipei de pe locul 15 au fost prezenţi pe stadionul rivalei, care nu s-a putut baza pe cele două peluze, care refuză să se identifice cu noile însemne. Nico îi aşteaptă pe fani la toate meciului returului.

"Victoria din această seară o dedicăm suporterilor care au fost tot timpul alături de echipă. Cei care au fost în tur, sperăm să ne fie alături până la finalul ultimului meci din retur, poate cel mai greu din istoria rapidului", a adăugat atacantul bucureştenilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑