Gecov a decis derby-ul cu Steaua, la debutul pentru Rapid. "Mă simt minunat, sunt foarte fericit"



023 февраля 2015

 

**VIDEO** Gecov a decis derby-ul cu Steaua, la debutul pentru Rapid.

Rapid a produs surpriza primei etape a returului din Liga I, reuşind să se impună cu 1-0 pe terenul campioanei Steaua. Unicul gol al partidei din Ghencea a fost marcat de cehul Marcel Gecov, aflat la primul meci în tricoul alb-vişiniu.

Mijlocaşul de 27 de ani a înscris în minutul 60, după o fază superbă, la care a participat un alt nou sosit în Giuleşti în această iarnă, Rui Miguel.

"Mă simt minunat. A fost un meci foarte important, dar tot sezonul va fi greu, aşa că acesta a fost doar începutul. Ştiam că va fi greu pentru că Steaua este probabil una dintre cele mai bune echipe", a declarat Gecov, la finalul meciului.

"Am primit o pasă foarte bună şi am marcat. Cred că am avut şi un penalty. ştiu că meciurile Steaua -Rapid sunt speciale şi sunt foarte fericit", a adăugat jucătorul care a adus prima victorie a giuleştenilor în faţa Stelei după aproape patru ani.

Fotbalistul care a mai evoluat de-a lungul carierei pentreu Fulham şi Gent a vorbit şi despre fanii rapidişti, care au dominat fondul sonor pe stadionul rivalei.

"Au fost foarte buni şi vreau să le mulţumesc că au venit şi că i-am putut auzi. E ca şi cum am avea un jucător în plus pe teren", a spus Marcel Gecov.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑