7 medalii ale Japoniei la GP-ul de la Dusseldorf. România încheie cu o medalie



023 февраля 2015

 

**VIDEO** 7 medalii ale Japoniei la GP-ul de la Dusseldorf. România încheie cu o medalie

ÎN DIRECT la Digi Sport 3, Japonia a obținut 7 medalii de aur la primul Grand Prix de judo al anului, de la Dusseldorf, turneu dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari.

În ultima zi, în care s-au disputat meciurile de la categoriile mari, reprezentanții din "Țara Soarelui Răsare" au câștigat de trei ori. La +78 kg., Kanae Yamabe a învins-o în ultimul act pe tunisianca Nihel Cheikh Rouhou cu cel mai spectaculos procedeu al zilei, în timp ce campioana olimpică din Statele Unite, Kayla Harrison, a trecut în finala de la 78 kg. de slovena Anamari Velensek, după un atac de picior punctat cu yuko.

În întrecerea masculină, Ryunosuke Haga l-a învins în finala categoriei 100 kg, după un atac de picior și o fixare de ippon, pe egipteanul Ramadan Darwish, în timp ce la +100 kg. a fost o finală 100% niponă, încheiată cu victoria vicecampionului mondial Ryu Shichinoe, care l-a dominat tactic pe Takeshi Ojitani.

90 kg. masculin a fost singura categorie unde, în ultima zi de concurs, nu au învins japonezii. Campionul european Varlam Liparteliani, din Georgia, a încheiat finala cu o fixare de ippon asupra rusului Kazbek Zankishiev.

România încheie primul Grand Prix de judo al anului cu medalia de bronz obținută de Andreea Chițu (categoria 52 kg) și locul 5 pe care s-a situat Monica Ungureanu, la categoria 48 kg.

Judoul revine la Digi Sport în perioada 20-22 martie cu Marele Premiu al Georgiei, de la Tbilisi.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑