PSV Eindhoven a învins Dordrecht şi se îndreaptă spre titlu în Campionatul Olandei



023 февраля 2015
Foto: 433.moi.is

PSV Eindhoven se îndreaptă cu paşi mari spre titlu în Campionatul Olandei! Gruparea antrenată de Philip Cocu şi-a mărit avansul faţă de a doua clasată, Ajax, la 14 puncte după ce a învins Dordrecht, iar "lăncierii" au obţinut doar o remiză în partida cu Willem.

PSV Eindhoven a obţinut a zecea victorie consecutivă în Campionatul Olandei după ce a învins pe teren propriu formaţia Dordrecht cu scorul de 3-0. Gazdele au deschis rapid scorul după doar patru minute de joc, prin autogolul lui Jeffry Fortes.

În minutul 62, Luuk de Jong a transformat un penalty şi a dublat avantajul echipei antrenate de Philip Cocu. Fundaşul Jeffrey Bruma a stabilit scorul final peste opt minute.

Principala contracandidată la titlul a echipei PSV, Ajax Amsterdam a remizat surprinzător cu Willem, scor 1-1. "Lăncierii" au marcat primul gol al meciului în minutul 37 prin Arkadiusz Milik, însă gazdele au egalat la începutul reprizei secunde după golul lui Ali Messaoud.

În urma acestei remize, Ajax a permis liderului PSV Eindhoven să se distanţeze la 14 puncte în fruntea clasamentului. Echipa din Amsterdam ocupă locul doi, având 50 de puncte. În următoarea rundă va avea loc derby-ul dintre PSV şi Ajax.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑