Natea a ratat ”bronzul” la Grand Prixul de la Tbilisi. Okruashvili este învingătorul



 

**VIDEO** Natea a ratat ”bronzul” la Grand Prixul de la Tbilisi. Okruashvili este învingătorul

Daniel Natea n-a reuşit să urce pe podium în ultima zi a Grand Prix-ului de judo de la Tbilisi. Tânărul de 21 de ani a pierdut meciul pentru medalia de bronz de la categoria +100 kg. în faţa georgianului Levani Matiashvili.

După 5 minute de luptă, Natea a primit trei avertismente, a încheiat competiţia pe locul 5 și a acumulat 60 de puncte în clasamentul IJF.
Categoria a fost câştigată de numărul 4 mondial, reprezentantul gazdelor Adam Okruashvili, care l-a invins prin ippon pe rusul Anton Krivobokov.

Tot cu o fixare de ippon a câştigat aurul la categoria 90 kg. şi Zviad Gogotchuri în meciul cu italianul Walter Facente, iar Georgia a încheiat competiţia cu 9 medalii cucerite dintre care 4 de aur şi una de argint.

La 100 kg. masculin victoria i-a revenit ucraineanului Artem Bloshenko care a invins tot cu o acţiune la sol înainte de limită, la Ivan Remarenco din Emiratele Arabe Unite.

Italia şi Turcia au câştigat medaliile de aur la ultimele categorii feminine. La 78 kg. Assunta Galeone a obţinut victoria prin ippon, după doar 2 minute de luptă din finala cu Victoriia Turks din Ucraina, în timp ce în ultimul meci de la +78 kg Gulsah Kocaturk a reuşit o fixare cu care a învins-o pe Sandra Jablonskyte din Lituania.

Săptămâna viitoare, vineri,sâmbătă şi duminică de la ora 17.00, Digi Sport transmite în direct un alt Grand Prix de judo, pe cel de la Samsun-Turcia cu o mult mai numeroasă prezenţă pe tatami a sportivilor români.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑