Record de spectatori pe Camp Nou, în acest sezon! Atmosferă senzațională la "El Clasico"



 

Record de spectatori pe Camp Nou, în acest sezon! **VIDEO** Atmosferă senzațională la

VIDEO Barcelona - Real Madrid 2-1. Barcelona a făcut un pas uriaș spre titlu după victoria cu Real, scor 2-1, distanța dintre cele două mari rivale fiind acum de 4 puncte în favoarea oamenilor lui Luis Enrique.

Suporterii gazdelor au fost și ei la înălțime, iar Barcelona a înregistrat duminică seara recordul de asistență al sezonului. Pe Camp Nou au fost 98.760 de oameni, iar fanii au realizat o coregrafie extraordinară înainte de startul partidei, la care au participat toți spectatorii. Aceștia au ținut să sublineze că vor fi, încă o dată, "al 12-lea jucător" al echipei.

></p><p>Până la derby-ul cu Real, recordul de asistență al sezonului a fost la meciul retur cu <strong>Manchester City</strong>, din optimile UEFA Champions League, când pe Camp Nou au fost prezenți <strong>92.551</strong> de spectatori.</p><p>Surprinzător, în top este și duelul cu<strong> Rayo</strong>, din La Liga, pe care Barcelona l-a câștigat cu un categoric 6-1. Atunci, pe Camp Nou s-au strâns <strong>87.151</strong> de suporteri, deși întâlnirea a avut loc duminică la prânz, o oră neobișnuită pentru un meci de pe teren propriu al catalanilor.</p><p>Cea mai slabă audiență s-a înregistrat la jocul cu <strong>Elche</strong>, din Cupa Spaniei, când Barcelona a adunat în tribune sub 30.000 de oameni.</p><p><span style=71.455 este media de spectatori pe Camp Nou, în acest sezon (22 de meciuri)

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑