VIDEO / Marina Tauber, realeasa in functia de presedinte al Federatiei de Tenis. Principalul obiectiv al forului




Marina Tauber a fost realeasa in functia de presedinte al Federatiei de Tenis, pentru un nou mandat de 5 ani. Acum principalul obiectiv al forului este constructia unei baze proprii.

Marina TAUBER, PRESEDINTE FEDERATIA DE TENIS: "Nu e ceva nou, noi continuam ceea ce am inceput sa facem, bineinteles ca incepem cu forte noi. Prioritatea noastra de baza este dezvoltarea bazei tehnico materiale, ceea ce noi la moment nu avem, o baza a Federatiei. Noi demult deja vorbim, dar acum trebuie sa trecem la pasi concreti si ceea ce este foarte important, ceea ce noi deja am lansat este programul de dezvoltare a tenisului in masa si in regiuni. ”

 

Marin Tauber a fost singurul candidat pentru postul de presedinte al forului national de tenis. Candidatura ei a fost sustinuta de 13 din cei 14 membri ai federatiei, care au participat la vot. Ea a preluat functia de presedinte in anul 2011, dupa ce fostul sef al forului de tenis, omul de afaceri Igor Turcan, a fost asasinat. In mandatul Marinei Tauber, cele mai mari succese le-a obtinul echipa masculina de Cupa Davis. In doua randuri nationala Moldovei a jucat finala de calificare in prima grupa a Zonei Euro-Africane.


Sursa: PRO TV
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑