Steaua a obţinut primul punct în grupele Ligii Campionilor, după meciul cu Basel



023 октября 2013

 

Steaua București a obţinut primul punct în grupele Ligii Campionilor din acest an. Campioana României a remizat acasă cu Basel, scor 1-1, după ce a fost condusă de la începutul reprizei secunde.

Steaua a fost condusă de Basel din minutul 48, atunci când Marcelo Diaz a deschis scorul. Elevii lui Reghecampf au egalat cu două minute înainte de final, prin brazilianul Tatu, şi au obţinut primul punct în grupele Ligii din acest an.

În celălalt meci din Grupa E, Chelsea a zdrobit în deplasare Schalke cu 3-0. În Grupa F, Arsenal a fost învinsă acasă de Borussia Dortmund, cu 2-1. Cu același scor, Napoli s-a impus în deplasare la Marseille.

Golul lui Alexandr Kerjakov a adus prima victorie pentru Zenit în grupele Ligii Campionilor. Formaţia din Sankt-Petersburg s-a impus în deplasare la Porto cu 1-0. În celălalt meci din Grupa G, Austria Viena a fost învinsă pe teren propriu de Atletico Madrid, cu 0-3. Meciul serii, dintre AC Milan și Barcelona s-a terminat nedecis, scor 1-1. Robinho a deschis scorul în minutul 9, iar Messi a egalat 15 minute mai târziu. Tot în Grupa H, Celtic a învins acasă Ajax cu 2-1.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑