Rusescu a marcat o ”dublă” cu Rio Ave și, momentan, e golgheterul UEFA Europa League!



023 октября 2014

 

**VIDEO** Rusescu a marcat o ”dublă” cu Rio Ave și, momentan, e golgheterul UEFA Europa League!

Raul Rusescu nu a marcat încă în Liga 1 în acest sezon, dar a reușit cinci goluri în UEFA Europa League. Atacantul revenit la Steaua, sub formă de împrumut, de la Sevilla, are cinci meciuri în Liga 1, dar zero reușite. Europa îi priește mai mult.

În minutul 17 al partidei Steaua-Rio Ave (VIDEO&DETALII), atacantul de 26 de ani a deschis scorul cu o lovitură de cap, din cinci metri, după o centrare venită de la Iasmin Latovlevici. Ulterior, în minutul 45, a dublat avantajul Stelei, la 2-0, cu un șut de la 30 de metri!

A fost a cincea reușită a lui Ruse în UEL în acest sezon, după ”dubla” reușită în victoria cu 6-0 cu Aalborg și golul marcat în deplasarea de la Dinamo Kiev, câștigată cu 3-1 de ucraineni.

Practic, atacantul Stelei a reușit, în doar trei meciuri să-și egaleze recordul de goluri în Europa, reușit cu Steaua în 14 partide jucate în sezonul 2012/2013! Atacantul Stelei este în acest moment golgheterul la zi al competiției, cu cele cinci goluri marcate!

Și anul trecut, Rusescu a marcat de trei ori în UEFA Europa League, pentru Sevilla, înainte de a fi împrumutat la Sporting Braga, în Portugalia. În grupele din acest sezon, trei jucători au marcat de trei ori: Athanasiadis (PAOK), Keșeru (Steaua) și Soudani (Dinamo Zagreb).

Vezi primul gol al lui Rusescu în meciul cu Rio Ave:

Vezi golul doi al lui Raul Rusescu în meciul cu Rio Ave:

 


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑