Sânmărtean întoarce favorul "Briliantului": "Mutu nu trebuia să lipsească la barajul cu Grecia"



 

></p><p>Lucian Sânmărtean a regretat și el, la fel ca toți românii, faptul că oamenii lui Victor Pițurcă nu s-au calificat la Mondialele din Brazilia.</p><p>După ce a fost lăudat de Adrian Mutu<span style= (DETALII), mijlocașul lui FC Vaslui i-a întors gestul și a afirmat că fotbalistul lui Ajaccio nu trebuia să lipsească din lotul României, la barajul cu Grecia.

"Mutu a lipsit echipei naționale, el este un fotbalist de calitate, un jucător cu o mare personalitate. Nu știu ce s-a întâmplat între Mutu și selecționer, dar pentru astfel de meciuri nu poate lipsi un jucător de talia lui, indiferent prin ce situația trece, la ce echipă joacă și câte goluri dă. Experiența și valoarea lui trebuiau să fie acolo", a spus Sânmărtean, ÎN DIRECT la Digi Sport Special.

"Am vrut să fiu o parte a echipei naționale acolo, dar nu am fost lăsat. Nu era important să fiu eu pe teren în seara asta. Nu numai eu, mă refer și la Ștefan Radu, la Rădoi, la Săpunaru, la Sânmărtean, chiar și la Cristi Chivu. Trebuiau convinși să ajute echipa României", a declarase Mutu la Digi Sport Special.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑