Campionatul Olandei la fotbal: Ajax Amsterdam a învins Roda Kerkrade şi a urcat pe primul loc



023 декабря 2013

 

Ajax Amsterdam a urcat pe primul loc în Campionatul Olandei! Echipa antrenată de Franck De Boer a devenit lider în Eredivisie după ce a învins în deplasare Roda Kerkrade cu scorul de 2-1. "Lăncierii" au obţinut victoria în ultimele minute ale meciului.

Ajax Amsterdam a obţinut a şasea victorie consecutivă în Campionatul Olandei, după ce s-a impus dramatic în faţa formaţiei Roda.

"Lăncierii" s-au văzut conduşi din minutul 35, după golul marcat de Henk Dijkhuizen. Ajax a reuşit să egaleze în minutul 88, prin Jairo Riedewald. Fundaşul în vârstă de doar 17 ani şi-a trecut în cont dubla în ultimul minut de prelungiri şi a adus victoria echipei sale.

În celelalte meciuri ale etapei, Groningen a învins gruparea NEC Nijmegen cu 5-2, iar FC Utrecht a pierdut partida cu Go Ahead Eagles, scor 1-2. Feyenoord s-a impus în faţa formaţiei FC Zwolle cu 3-0, iar Heerenveen a zdrobit în deplasare AZ Alkmaar cu scorul de 5-1.

După 18 etape, Ajax este lider, cu 37 de puncte. Vitesse este pe poziţia a doua, cu acelaşi număr de puncte, însă are un golaveraj mai slab decât echipa din Amsterdam. Twente este pe locul trei, în timp ce Feyenoord ocupă poziţia a patra. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑