Stoican, nemulțumit de jocul lui Dinamo: "Mai avem mult de muncit!"



 

**VIDEO** Stoican, nemulțumit de jocul lui Dinamo:

Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, a declarat la revenirea echipei din cantonamentul din Antalya, că este mulţumit de pregătirea fizică efectuată de fotbalişti, dar nemulţumit de jocul elevilor săi.

"Nu e chiar foarte bună această trecere, e diferenţă mare de temperatură. Acolo aveam condiţii bune de pregătire. Să vedem ce vom mai face aici. Oricum, nu vom sta foarte mult în ţară, vom merge în Spania unde vom avea meciuri de foarte bună calitate. Din punct de vedere al acumulărilor fizice, este un cantonament reuşit. Din punctul de vedere al jocului mai avem mult de muncit, dar e normal să mai facem şi greşeli. Din punct de vedere fizic sunt foarte mulţumit. Rezultatele din meciurile amicale nu contează, dar este neplăcut atunci când pierzi. Încercăm să analizăm toate greşelile, să le corectăm. Victoriile sunt bune pentru moral", a spus Stoican.

Flavius Stoican speră ca accidentarea lui Valentin Lazăr din ultima partidă amicală, cu Cernomoreţ Odessa, să nu fie gravă. "Mâine va face un RMN şi vom şti mai exact ce are. Acum am discutat cu el şi mi-a spus că are dureri foarte, foarte mici. Nu e ceva deosebit, dar faptul că a urlat în timpul meciului m-a pus un pic pe gânduri. Sper să nu fie foarte grav", a completat Stoican.

Tehnicianul dinamovist a reafirmat faptul că fostul atacant Ionel Dănciulescu nu va mai juca fotbal. "Nu se mai pune problema ca Dănciulescu să joace, el este lângă mine şi este omul care mă ajută atunci când am nevoie la antrenamente sau pe bancă. Este bun pentru mine ca eu să-mi fac treaba aşa cum se cuvine", a explicat Stoican.

Flavius Stoican s-a arătat surprins de numirea lui Marin Condescu în funcţia de manager general la FC Universitatea Craiova. "Mutarea lui Condescu mi se pare surprinzătoare, atât am aflat şi eu. E spre binele fotbalului craiovean. El a făcut o treabă bună şi la Pandurii şi cred că va face şi la Craiova. Nu ne putem bucura de răul celor de la Pandurii, dar chiar dacă pleacă domnul Condescu de acolo, la Pandurii sunt oameni cu experienţă şi din punct de vedere financiar şi ca organizare", a menţionat Stoican.

Dinamo a susţinut trei partide amicale în cantonamentul din Antalya, cu FK Qarabag (0-1), FK Luch-Energia Vladivostok (0-1) şi Cernomoreţ Odessa (1-1). Dinamoviştii vor pleca în cel de-al doilea stagiu de pregătire al iernii în Spania, la Marbella, acesta urmând să se desfăşoare în perioada 28 ianuarie - 9 februarie.

În Spania, Dinamo va susţine meciuri amicale cu MKS Korona Kielce (Polonia), Dinamo Kiev (Ucraina), Guangzhou Evergrande FC (China), IFK Goteborg (Suedia) sau FC Liubimeţ (Bulgaria) şi încă o partidă pe 8 februarie. Toate partidele vor fi transmise în exclusivitate de Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑