Manchester City are şansa de a se răzbuna pe Barcelona în meciul din această seară



024 февраля 2015
Foto: barcamania.com

Cel mai aşteptat duel din optimile de finală ale Ligii Campionilor va avea loc în această seară. Manchester City se va confrunta cu Barcelona în prima manşă din optimi. În celălalt meci de azi, Borussia Dortmund va juca în deplasare cu Juventus Torino.

Manchester City are şansa de a se răzbuna pe Barcelona după ce a fost eliminată de catalani în optimile de finală ale Ligii Campionilor în sezonul trecut.

Cele două formaţii se vor întâlni al doilea an consecutiv în această fază a competiţiei, iar în 2014, Barcelona s-a impus în ambele meciuri, cu 2-0 şi, respectiv, 2-1. Cetăţenii sunt decişi să-şi ia revanşa şi vor să obţină victorie în meciul tur din această seară.

"Cred că Leo Messi este în continuare cel mai bun jucător din lume, însă nu trebuie să ne gândim cum să-l oprim doar pe el. Dacă 3-4 jucători se vor concentra pe Messi, atunci vor fi liberi Suarez, Neymar, Xavi, Iniesta sau Busquets, la fel jucători foarte buni. Este foarte important pentru noi să încercăm să avem posesia şi să nu pierdem controlul balonului", a declarat antrenorul Manchester City.

Antrenorul Manuel Pellegrini nu va putea conta în meciul cu Barcelona pe Yaya Toure, care este suspendat. De partea cealaltă, jucătorii Barcelonei au ajuns la Manchester cu moralul la pâmânt. Săptămâna trecută, catalanii au fost învinşi surpinzător de Malaga cu 0-1 chiar pe teren propriu. Aceasta a fost prima înfrângere a Barcelonei în ultimele 12 meciuri.

În celălalt meci din această seară, Juventus Torino se va duela pe teren propriu cu Borussia Dortmund. Campioana Italiei nu a mai pierdut din luna octombrie într-un meci oficial, în timp ce formaţia germană îşi revină din criză, obţinând în ultimele partide trei victorii consecutive.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑