Crăciunescu a dezvăluit ce s-a întâmplat la petrecerea lui Bourceanu: "Tamaş a fost provocat"



024 февраля 2015

 

**VIDEO** Crăciunescu a dezvăluit ce s-a întâmplat la petrecerea lui Bourceanu:

Gabi Tamaş nu a apucat încă să debuteze la Steaua, dar a fost deja implicat într-un incident, petrecut la petrecerea organizată de coechipierul său Alexandru Bourceanu, cu ocazia împlinirii a 12 ani de căsnicie.

Deşi fundaşul roş-albaştrilor are o lungă istorie a scandalurilor care l-au avut ca protagonist, Ion Crăciunescu a dezvăluit că, de această dată, nu Tamaş a fost cel care a început.

"Tamaş a fost provocat, din ce ştiu eu. Fratele lui Bourceanu s-a luat fizic de el. L-a agresat fizic şi Tamaş nu este un tip cu care să te apuci, mai ales dacă este la un pahar de băutură. Din ce am înţeles eu, a ieşit învingător la puncte", a povestit Crăciunescu, la emisiunea "Fotbal Club".

În acelaşi timp, fostul mare arbitru consideră că astfel de incidente au loc din cauza incertitudinii existente în acest moment la Steaua.

"Pe lângă faptul că nu şi-a lămurit din timp problema jucătorilor aflaţi în ultimele luni de contract, Steaua are o problemă foarte mare în ceea ce priveşte antrenorul, pentru că nu sunt lucrurile bătute în cuie. Şi din acest motiv apar astfel de evenimente şi lucrurile o pot lua uşor razna", a explicat Crăciunescu.

După ce Tamaş şi Bourceanu au negat incidentul, prin intermediul paginii de Facebook a Stelei, şi agentul fostului dinamovist, Florin Manea, a spus că cei doi nu au nimic de împărţit.

"L-am sunat pe Gabi mi-a zis că nu s-a întâmplat nimic. Din câte am înțeles, din informațiile mele, nu s-a întâmplat nimic: S-or fi certat, dar nu a fost vorba de bătaie, mai vorbești în contradictoriu", a precizat Manea.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑