Seara de vis la Orhei pentru noua campioana a Moldovei: Jucatorii de la Milsami i-au inmanat trofeul lui Ilan Shor, patronul echipei - VIDEO




Au sarbatorit precum echipele mari din Europa. Milsami, noua campioana a Moldovei, a avut parte de o seara de vis la Orhei. In fata unui stadion mai plin ca niciodata, echipa a prezentat trofeul de campioana, iar seara a culminat cu un concert de zile mari. Nu a lipisit patronul vulturilor rosii, Ilan Shor, care ieri pentru prima data a iesit in public dupa ce pana vineri fusese in arest la domiciliu.

 

In fata multimii jucatorii i-au oferit trofeul de campioana, finantatotului Ilan Shor.

 

Ilan SHOR, FINANTATOR MILSAMI ORHEI: “Pentru prima dată aţi devenit campioni. Sunt sigur că acesta este abia începutul. 
Milsami este in Liga Campionilor !!!"

 

Desi au avut pe teren o scena enorma, jucatorii nu s-au grabit sa urce pe ea si sa sarbatoreasca de-a binelea. Fotbalistii s-au multumit sa stea in tribune si sa urmareasca spectacolul ce a urmat. Interpretul roman  Marcel Pavel a deschis seara cu un recital aparte pentru campioni.

 

Dupa aceasta a urmat si o tombola, in cadrul careia s-au impartit mingi de fotbal cu autografele jucatorilor si tricouri de la echipa favorita.

 

Petru JARDAN, VICEPRESEDINTE MILSAMI ORHEI: “Spectatorii sunt cel de-al doisprezecelea jucator si de multe ori ei au facut diferenta. Asta inseamna ca este o victorie comuna, a noastra, si nu ar fi fost corect  s-o sarbatorim fara spectatori, fara sustinatorii nostri. 

 

Eugen SLIVCA, FUNDAS MILSAMI ORHEI: “ E foarte placut cand te intalneste un stadion intreg plin cu lume si iti scandeaza numele echipei. In fine, se rasplateste intreaga munca lucarta de un an de zile."

 

Romeo SURDU, CAPITAN MILSAMI ORHEI: “ Este un lucru foarte important pentru noi, pentru toata lumea. Iti dai seama este un moment unic si speram sa fie cat mai multe momente de genul asta."

 

Pentru campionii de la Orhei, dar si pentru fanii acestora a cantat aseara si Inna, iar momentul culminant au fost focurile de artificii.

 

Spectatorii au ramas impresionati de show.

 

"- De cand nu ati avut asa ceva aici la Orhei?- Cred ca niciodata, la asa nivel niciodata."

 

E o seara frumoasa, chiar minunata. Ne pare bine ca se organizeaza asa ceva si la noi."


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑