Au fost puse în vânzare bilete la meciul «Dacia» - «Cernomoreţ»



Astăzi, 23 iulie, s-au pus în vânzare biletele pentru partida din manşa secundă a turului doi preliminar din Liga Europei, «Dacia» (Moldova) - «Cernomoreţ» (Ucraina), care se va disputa pe 25 iulie pe arena principală a bazei "Zimbru".

Biletele pot fi procurate doar la casele stadionului "Zimbru", care vor fi deschise conform următorului grafic:

Marţi - de la 14:00 până la 19:00;

Miercuri - de la 11:00 până la 19:00;

Joi - de la 10:00 până la începerea primei reprize.

La procurarea unui bilet la meciul «Dacia» - «Cernomoreţ», fiecare persoană va primi adăugător un tichet, numărul căruia va fi participa într-o tombolă unde se vor putea câştiga notebook-uri, Plasme TV şi marele premiu, un automobil.

Vă reamintim că dacă aţi decis să cumpăraţi un bilet preţul căruia variază între 40 - 120 lei, veţi primi adăugător un tichet de culoare albastră. În cadrul acestor categorii de taloane se vor pune în joc 5 notebook-uri. Însă dacă veţi procura un bilet preţul căruia variază între130 - 250 lei, veţi primi adăugător un tichet de culoare galbenă. Deţinătorii acestor tip de taloane vor putea câştiga în cadrul tombolei, 3 notebook-uri, 2 Plasme TV şi un AUTOMOBIL!

Vă atragem atenţia că extragerea tuturor premiilor, conform biletelor de la meciul «Dacia» (Moldova) - «Cernomoreţ» (Ucraina), va avea loc în pauza primei partide din noul campionat intern, în care Dacia va întâlni FC Tiraspol. Meciul se va disputa pe arena principală a bazei "Zimbru". PREZENŢA LA MECI ESTE OBLIGATORIE, în caz contrar premiul va fi oferit unui alt participant.

Pentru a afla preţul biletelor în funcţie de sector şi tribună, dar şi locurile pe care puteţi alege, accesaţi următorul link -http://www.fcdacia.md/articles/22-07-2013/4577/ 

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑