Marele câștig al Stelei după dubla cu Trencin: Mirel Rădoi. "Ce să facă mai mult?"



 

**VIDEO** Marele câștig al Stelei după dubla cu Trencin: Mirel Rădoi.

Steaua s-a calificat cu emoții în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, după ce a tremurat serios la returul cu AS Trencin, de pe Arena Națională. În ambele manșe, antrenorul Mirel Rădoi a fost factorul decisiv, motivându-și excelent jucătorii, de fiecare dată la pauză.

Aportul lui Rădoi a fost remarcat și de Sorin Paraschiv, fost coleg cu actualul tehnician în echipa Stelei care ajungea, în 2006, până în semifinalele Cupei UEFA. Ex-mijlocașul a remarcat că echipa a ieșit cu o atitudine total schimbată în repriza a doua în meciurile cu slovacii, după ce Rădoi și-a motivat exemplar elevii la pauză.

"Din dubla cu Trencin îl pot remarca doar pe antrenorul Mirel Rădoi. La ambele meciuri, nu știu cum a făcut după pauză, să îi motiveze cât de cât pe jucători. La meciul de la Trencin i-a motivat pentru toată a doua repriză. La meciul de la București, de la 2-0 au intrat 30 de minute într-un presing avansat, au recuperat mingea și au egalat destul de repede, după care au lăsat-o moale și nu înțeleg de ce.", a declarat Sorin Paraschiv, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

"Eu zic că Mirel și-a făcut treaba. Chiar dacă nu e un antrenor cu experiență, în acest început de sezon, ne-a arătat ceva îmbucurător. Ce să facă mai mult? Ăsta este lotul, vacanța a fost scurtă și sunt mulți jucători noi.", a adăugat fostul mijlocaș al Stelei.

Rădoi și Paraschiv au fost colegi timp de 7 sezoane la Steaua. Dacă primul a ajuns în Ghencea de la Extensiv Craiova, cel de-al doilea a crescut în curtea roș-albaștrilor încă de la vârsta de 11 ani și a făcut pasul la echipa mare la 18 ani. Cu ambii în echipă, Steaua a câștigat 3 titluri de campioană în Liga 1 (2001, 2005, 2006) și două supercupe ale României (2001, 2006) și a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA în 2006.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑