Juventus, Milan şi Napoli au pierdut în prima etapă din Serie A TIM. S-a mai întâmplat o singură dată



024 августа 2015

 

**VIDEO** Juventus, Milan şi Napoli au pierdut în prima etapă din Serie A TIM. S-a mai întâmplat o singură dată

Trei dintre favoritele la titlu au debutat cu stângul în noul sezon din Serie A TIM. Campioana Juventus, AC Milan şi Napoli au pierdut în prima etapă. O singură dată s-a mai întâmplat ca cele trei echipe să fie învinse în acelaşi timp în runda inaugurală.

În sezonul 1939/40, Juventus, Milan şi Napoli au pierdut de asemenea în prima etapă, toate trei în deplasare. Juve a fost învinsă categoric de Ambrosiana-Inter, viitoarea campioană, care s-a impus cu 4-0, Milan a pierdut pe terenul lui Torino (1-2), iar Bari a câştigat cu 1-0 în faţa lui Napoli.

76 de ani mai târziu, Juventus, din postura de deţinătoare a titlului, a pierdut surprinzător pe teren propriu meciul cu Udinese (0-1). Friulanii au devenit doar a treia echipă care câştigă pe noua arenă a bianconerilor în Serie A TIM, după Inter şi Sampdoria, datorită golului marcat de fostul stelist Thereau.

Surprizele nu s-au oprit aici, iar Napoli, cu Vlad Chiricheş integralist, a fost învinsă în deplasare de Sassuolo, scor 1-2, deşi echipa din sudul Italiei s-a aflat în avantaj, după golul lui Hamsik din debutul partidei.

În fine, AC Milan a dezamăgit la debutul lui Sinisa Mihajlovic în campionat, rossoneri fiind învinşi cu 2-0 de Fiorentina, la care Ciprian Tătăruşanu a evoluat tot meciul.

De asemenea, a fost pentru prima oară după 24 de ani când campioana Italiei începe sezonul cu un eşec. Sampdoria, în 1991, a fost ultima deţinătoare a titlului care a debutat cu înfrângere în ediţia următoare a campionatului, 2-3 în faţa lui Cagliari.

În afara celor trei, o altă favorită la titlu, AS Roma, vicecampioana ultimilor doi ani, a avut un start fals. Capitolinii au obţinut doar o remiză pe terenul celor de la Verona, scor 1-1, după ce echipa lui Andrea Mandorlini a condus.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑