Almeria-Atletico Madrid 0-1. Încă o victorie la limită pentru echipa lui Simeone, ajuns la 100 de succese cu Atleti



024 сентября 2014

**Almeria-Atletico Madrid 0-1.** Încă o victorie la limită pentru echipa lui Simeone, ajuns la 100 de succese cu Atleti

Atletico Madrid a plecat victorioasă de la Almeria, însă continuă să dezamăgească - echipa lui Diego Simeone s-a impus din nou la limită, cu un gol specialitatea casei, din fază fixă.

Campioana a avut prima ocazie a partidei prin Diego Godin - lovitură de cap a uruguayanului a fost repsinsă cu piciorul de Ruben (8).

Goalkeeperul Almeriei a fost din nou decisiv la șutul lui Tiago, când a respins în corner (30).

Ruben a fost providențial și la șutul puternic al lui Raul Garcia, când a evitat primul gol al partidei (41).

Atletico a marcat până la urmă prin Miranda - gol cu capul în urma unui corner. Brazilianul, cu trei reușite în primele cinci etape, este golgheterul echipei (60).

Nouă minute mai târziu, Arda Turan putea înscrie pentru 2-0, însă Ruben a apărat din nou (69).

Almeria a avut cea mai mare ocazie cu șase minute înainte de final, dar șutul lui Verza a trecut puțin pe lângă poarta lui Moya (84).

S-a terminat 0-1 la Almeria, victoria cu numărul 100 pentru Diego Simeone pe banca lui Atletico Madrid. ”Cholo” este doar al treilea antrenor din istoria lui Atleti care ajunge la borna 100, dar este cel care a făcut-o cel mai repede, în doar 156 de meciuri. Luis Aragones a avut nevoie de 206 de meciuri pentru a strânge 100 de victorii, iar Zamora, 193.

Deși chinuită, victoria lui Atletico a fost prima pe terenul Almeriei, după trei egaluri și două înfrângeri. Ca și celelalte două victorii din campionat ale elevilor lui Simeone, și asta a venit la un singur gol diferență.

ECHIPELE

Almeria: Ruben - Ximo Navarro, Dos Santos, Angel Trujillo, Mane - Fran Velez (Soriano, 64), Azeez - Wellington (Mendez, 74), Verza, Zongo - Hemed (Bifouma, 64)
Antrenor: Francisco

Atletico: Moya - Juanfran, Miranda, Godin, Guilherme Siqueira - Arda Turan (Gabi, 84), Tiago, Mario Suarez (Saul, 46), Koke - Raul Garcia, Griezmann (Cerci, 68)
Antrenor: Diego Simeone

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑