Viitorul, cu două echipe în ”optimile” Cupei. 12 jucători ai lui Hagi, pe lista echipelor de afară



024 сентября 2015

 

**VIDEO** Viitorul, cu două echipe în ”optimile” Cupei. 12 jucători ai lui Hagi, pe lista echipelor de afară

Clubul lui Gică Hagi, Viitorul, are un sezon mai bun decât spera chiar și patronul și antrenorul echipei. Pe locul 2 în campionat, după 11 etape, calificată în sferturile de finală ale Cupei Ligii și cu două echipe în optimile de finală ale Cupei României, Viitorul atrage atenția tot mai mult echipelor mari din Vestul Europei.

Cristian Bivolaru, directorul general al echipei lui Hagi, a dezvăluit că cel puțin 12 jucători de la Viitorul au intrat în atenția formațiilor din Occident.

„Avem mai mult decât semnale, există un interes cert al multor cluburi din străinătate pentru cel puțin 12-15 jucători ai noștri, începând de la Mățan, un junior născut în 1999, până la Răzvan Marin, născut în 1996. Avem o plajă mare de jucători, iar interesul este pe măsură”, a declarat Bivolaru. Fiul lui Petre Marin, Răzvan (foto, cu numărul 18) este urmărit de Ajax, care ar putea face o ofertă concretă pentru jucătorul Viitorului chiar în această iarnă.

„Viitorul are două echipe în optimile Cupei României. Asta e miza noastră cea mai mare, promovarea juniorilor”, a mai declarat Cristian Bivolaru. Viitorul a învins-o pe Ripensia Timișoara cu 2-0 în 16-imile Cupei României, în timp ce Viitorul II a trecut cu 2-1 de Academia Clinceni.

Directorul general al echipei dobrogene nu crede că Viitorul are șanse reale la titlu, în ciuda parcursului foarte bun:

„Cred că e greu de vorbit, e mult prea devreme, lupta va fi acerbă pentru pătrunderea în play-off. Până acum, parcursul a fost foarte bun, sperăm să-l continuăm, dar cred că sunt alte echipe cu loturi și mijloace financiare mult mai importante pentru a se bate pentru titlu. Nu cred că formula actuală este cea mai potrivită. Nu înțeleg de ce trebuie să se înjumătățească punctele pe care le strângi în prima jumătate a campionatului. Cred că e un drept pe care ți-l câștigi și cred că ar trebui regândită strategia asta”.


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑