În ciuda tragediilor care au avut loc, piloţii din Formula 1 adoră circuitul de la Suzuka



024 сентября 2015
Foto: f1madness.co.za

Piloţii din Formula 1 adoră circuitul de la Suzuka. Asta chiar dacă anul trecut, Jules Bianchi a suferit un accident de groază şi a decedat în spital în urma acestuia. Marele Premiu al Japoniei va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni.

În 2014, Marele Premiu al Japoniei a fost umbrit de un accident teribil. În urma acestuia, Jules Bianchi a intrat în comă, iar ulterior a decedat.

Acest caz a fost uitat de unii piloţi, care susţin că circuitul de la Suzuka este unul în care au parte de distracţie.

"Îmi place acest circuit. Cred că aici lucrurile depind mai mult de piloţi. Cred că toţi adorăm acest circuit, deoarece este unul din școala veche şi poţi să te distrezi pe el. Dacă vrei să ştii ce este Formula 1, trebuie să vii pe acest circuit. Din punctul meu de vedere, acesta este cel mai bun circuit din lume şi mă simt bine aici", a spus pilotul Ferrari, Sebastian Vettel.

"Este bine aici, deoarece credem că aici putem fi mai competitivi decât săptămâna trecută. După cum a spus Sebastian, este un circuit adorat de piloţi. Totodată, fanii sunt cei mai tari, aşa că ne aşteptăm la rezultate bune", a spus piltoul Williams, Valtteri Bottas. 

În sezonul trecut, Marele Premiu al Japoniei a fost câştigat de Lewis Hamilton. Britanicul a fost urmat pe podium de Nico Rosberg şi Sebastian Vettel.

Cea mai bună evoluţie din ultimii an pe circuitul de la Suzuka o are cvadruplul campion mondial, Sebastian Vettel. Germanul s-a impus de fiecare dată în perioada 2009-2013, când evolua pentru Red Bull.

Cu şase etape înaintea ediţiei din acest an, lider în clasamentul general al piloţilor este Lewis Hamilton, cu 252 de puncte. Acesta este urmat de Nico Rosberg, cu 211 de puncte, iar pe trei se află Sebastian Vettel, cu 203 de puncte.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑