Reghecampf a fost foarte aproape de o trecere la Dinamo. Motivul pentru care a ajuns la Steaua



**Reghecampf** a fost foarte aproape de o trecere la Dinamo. Motivul pentru care a ajuns la Steaua

Tehnicianul Stelei și-ar fi putut schimba destinul vieții de fotbalist, dacă oficialii celor de la Dinamo ar fi avut încredere în el.

Laurențiu Reghecampf a reușit ca în primul sezon al său ca antrenor la Steaua să câștige titlul de campion, la fel cum s-a întâmplat și în perioada în care era jucător. Venit de la Chindia Târgoviște, în vara lui 1996, Reghe, care evolua ca fundaș dreapta, a avut șansa ca la finalul acelui sezon să triumfe cu roș-albaștrii în campionat.

Puțină lume știe însă că Reghecampf a fost la un pas de a juca la Dinamo. De altfel, actualul tehnician din Ghencea a și fost în curtea roș-albilor pentru o perioadă scurtă de timp.

”Reghe a fost copilul meu, l-am adus la Dinamo de la juniori, dormea, mânca la mine. Putea avea viitor la Dinamo. Dar, nu l-a mai vrut Vasile Ianul, care mi-a spus: ’ce faci, mă, aduci toată echipa națională aici?’ Așa că a plecat și a ajuns la Steaua. Mi-a devenit prieten, nu pot ascunde asta”, a spus Ionuț Chirilă pentru gsp.ro.

Antrenorul celor de la Concordia a explicat, mai apoi, și de ce preferă să nu ia jucători de la Steaua.

”Le-am spus în față lui Reghe și soției sale că refuz să mai iau vreun jucător de-al vostru ca să mai putem și noi să vorbim să ieșim în oraș la un restaurant. Trăim într-o țară în care suspiciunile sunt mai presus de orice”, a conchis Chirilă.

De când Reghecampf a devenit antrenor principal, Steaua a câștigat toate duelurile cu Dinamo, disputate pe ”Arena Națională”, două dintre acestea din postura de echipă oaspete.

În primăvara a acestui an, Steaua și Dinamo se vor duela de trei ori. O dată în campionat (2 martie, ÎN DIRECT la Digi Sport) și de două ori în semifinala Cupei României (26 martie-turul și 16 aprilie-returul).

4 noiembrie 2012: Steaua - Dinamo 3-1 VIDEO

10 mai 2013: Dinamo - Steaua 0-2 VIDEO

11 august 2013: Dinamo - Steaua 1-2 VIDEO

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑