Fanii, puși la zid în Ghencea. "Se dorește destabilizarea Stelei! Nici dacă i-am plăti, n-ar veni la meci"



 

**VIDEO** Fanii, puși la zid în Ghencea.

Relația Stelei cu propriii suporteri se strică tot mai mult. Cei mai mulți au fost îndepărtați de conflictul dintre actuala conducere și Ministerul Apărării Naționale, legat de folosirea numelui și a emblemei, iar restul creează o atmosferă ostilă, pe fondul rezultatelor și prestațiilor mai puțin convingătoare de la începutul acestui retur.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al campioanei, este de părere că puținii fani care mai vin pe stadion pot avea ca misiune destabilizarea clubului. Singura soluție, în opinia oficialului formației militare, este ca echipa să înceapă să câștige și să aibă un joc atrăgător, pentru ca suporterii entuziaști să îi acopere pe contestatari.

"Din păcate, cred că e vorba de un plan al unor suporteri, pentru destabilizarea clubului. Am un prieten care vine la meciuri. Mi-a spus că se uita în jurul lui și nu îi venea să creadă că lumea de la Tribuna 1 - nu din peluză sau din altă parte - a început să înjure din minutul 2. Tănase era în rolul principal, cred că are un anumit segment de suporteri care îl așteaptă la fiecare meci, la orice pasă greșită a lui. Cred că e ceva în spate, care dorește destabilizarea, până la urmă.", a declarat Helmuth Duckadam, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Nu cred că cineva are vreo soluție. Noi trebuie să ne vedem în continuare de treabă. Din punctul meu de vedere, echipa a avut o atitudine mult mai bună decât la începutul returului. Făcând meciuri bune, automat majoritatea suporterilor va învinge acel grup ostil.", a adăugat președintele de imagine al clubului roș-albastru.

"Duminică, biletele la meci s-au vândut și cu 5 lei. Cred că, la un moment dat, și dacă i-am plăti noi pe spectatori cu 10 lei să vină la meci, nici atunci nu ar veni.", a mai spus Helmuth Duckadam.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑