Primul meci în provincie, după 17 partide în Capitală: ”Naționala e a tuturor românilor”



 

**VIDEO** Primul meci în provincie, după 17 partide în Capitală: ”Naționala e a tuturor românilor”

Tricolorii vor avea parte de un stadion plin la Ploieşti, pentru jocul cu Insulele Feroe. Va fi primul meci jucat în provincie de echipa naţională după 17 partide consecutive în Capitală.

Contra reprezentativei din Insulele Feroe, echipa naţională va juca primul meci oficial din istorie pe stadionul Petrolului. Chiar dacă echipa lui Rednic nu dă niciun jucător la lot pentru partida de duminică, fanii sunt aşteptaţi în număr mare.

„Sper să fie plin ar fi culmea să nu fie plin la un meci al naționalei în provincie și stadionul nu are o capacitate foarte mare”, a spus Alex Chipciu.

”Este prima dată când echipa națională joacă un meci oficial la Ploiești pe Ilie Oană. Fac apel ca prin intermediul dumneavoastră să avem tribune pline, să fim susținuți, să existe entuziasm și să îmi doresc ca jucătorii noștri să facă un meci bun și să câștige”, a declarat selecționerul Anghel Iordănescu.

Precedentele 17 meciuri de acasă ale naţionalei s-au disputat în Bucureşti. Ultima partidă jucată în provincie a fost victoria cu Luxemburg, din martie 2011, obţinută la Piatra Neamţ. La Ploieşti, naţionala n-a mai jucat din 2003, când învingea tot reprezentativa din Luxemburg, pe fostul stadion al Astrei.

„Cred că de asta suntem și echipa națională, să facem bucuroși toți oamenii din țară, poate că unii nu au posibilitatea să călătorească sau să vină la București de fiecare dată, așa că cred că e o alegere potrivită pentru meciul acesta”, a precizat și Alexandru Maxim, jucătorul lui VfB Stuttgart.

Același lucru l-a punctat și celălalt Alexandru, Chipciu, mijlocașul Stelei.

„Naționala de fotbal e a tuturor românilor, nu doar a celor din București, sper să fie bun terenul la ora meciului. Știu că au fost ceva probleme la Ploiești”, a spus stelistul.

România - Insulele Feroe se joacă duminică, 29 martie, de la ora 19:00, pe stadionul Ilie Oană, din Ploiești. Imediat după fluierul final, meciul va fi transmis pe Digi Sport 1, iar fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe site-ul www.digisport.ro și pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑