Benzema, omul spectacol la Real. Trei execuții tehnice de senzaţie ale francezului, în 2015



 

**VIDEO** Benzema, omul spectacol la Real. Trei execuții tehnice de senzaţie ale francezului, în 2015

Francezul Karim Benzema este unul dintre cei mai importanţi jucători de la Real Madrid, lucru confirmat de cifrele sale din acest sezon în La Liga, în care a înscris de 13 ori şi a oferit 9 assisturi (al treilea pasator din Spania, după Messi şi Cristiano Ronaldo).

Aflat aproape mereu în umbra lui Cristiano Ronaldo şi a lui Gareth Bale, atacantul de 27 de ani dovedeşte însă că are puţine motive să-i invideze pe cei doi coechipieri din ofensiva echipei lui Carlo Ancelotti.

De la începutul lui 2015, jucătorul adus în 2009 de la Olympique Lyon a oferit câteva momente de virtuozitate care au arătat calitatea tehnică pe care o are.

Primul a fost unul dintre cele două goluri reuşite în victoria de pe teren propriu cu Real Sociedad, scor 4-1, pe 31 ianuarie. Benzema a stabilit rezultatul final, cu un şut senzaţional la vinclu.

Pe 15 martie, tot pe Bernabeu, echipa din capitala Spaniei a câştigat cu 2-0 în faţa lui Levante, o partidă a cărei protagonist a fost Bale, autorul unei duble. Real putea câştiga mult mai clar, dar elevii lui Ancelotti au avut ghinion, lovind bara în trei rânduri.

Cea mai spectaculoasă execuţie i-a aparţinut lui Benzema, care a trimis în transversală cu călcâiul. Un gest tehnic superb, pe care francezul l-a făcut forţat de faptul că mingea centrată de Ronaldo i-a venit puţin în spate.

În fine, duminică, pe Camp Nou, în înfrângerea cu Barcelona (1-2), nouarul madrilenilor s-a remarcat din nou prin calitatea sa tehnică, oferindu-i un assist de senzaţie lui Ronaldo, care a anulat avantajul iniţial al catalanilor, adus de golul lui Mathieu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑