Sărbătoare pentru fanii malaezieni ai Formula 1: S-au întâlnit cu piloţii de la Mercedes



 

Sărbătoare pentru amatorii de Formula 1 din Malaezia! Campionul mondial, Lewis Hamilton, alături de oficialii echipei Mercedes au participat la o întâlnire cu fanii echipei înainte de a doua cursă a sezonului, care va avea loc pe circuitul de la Sepang. 

Piloţii echipei Mercedes, Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au avut o întâlnire cu fanii înainte de Marele Premiu al Malaeziei.

În cadrul întrunirii, care a avut loc la Kuala Lumpur în unul din turnurile Petronas, Rosberg le-a promis fanilor că echipa germană va lupta nu doar pentru victorie pe circuitul de la Sepang, dar vor încerca să mai cucerească un nou titlu mondial.

"Va fi din nou o luptă tensionată, o bătălie foarte mare care va avantaja echipa. Asta pentru că ambii suntem foarte bine pregăţi. Va fi o luptă pentru victorie în fiecare cursă şi acest lucru este foarte important pentru noi", a declarat Rosberg.

Hamilton, campion mondial en-titre, le-a mărturisit fanilor că umididatatea e foarte mare în Malaezia, însă chiar şi aşa îi place să evolueze pe circuitul malaezian.

"Umiditatea de aici ne crează probleme, dar în general îmi place să vin aici. Am ajuns în oraş în prima parte a săptămânii, după care m-am întors la aeroport care este alături de circuit. În fiecare an vin aici cu plăcere pentru că e atmosferă plăcută, suntem primiţi călduros de oamenii de aici", a spus Hamilton.

Mercedes şi-a confirmat statutul de principală favorită la câştigarea unui nou titlul şi în acest sezon. Hamilton şi Rosberg au ocupat primele două locuri în prima cursă din 2015. Britanicul s-a impus în Marele Premiu al Australiei, fiind urmat de coechipierul său şi de Sebastian Vettel de la Ferrari.

Marele Premiul al Malaeziei este programat pentru duminică, ora 10:00. Calificările vor avea loc cu o zi mai devreme de la ora 11:00.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑