Cristiano Bergodi, două victorii în două meciuri pe banca Rapidului. Moraru: "A venit cu norocul!"



 

**VIDEO** Cristiano Bergodi, două victorii în două meciuri pe banca Rapidului. Moraru:

VIDEO FC Brașov – Rapid 1-2. Un gol marcat de Cristi Săpunaru din penalty, în minutul 81, a adus Rapidului a doua victorie din tot atâtea meciuri de când Cristiano Bergodi a preluat formația din Giulești. Succesul păstrează șansele de salvare de la retrogradare ale vișiniilor, iar patronul acestora crede că tehnicianul italian a adus mai mult noroc la echipă.

Imediat după disputa de sub Tâmpa, Valerii Moraru a declarat: “Trăim la maximum aceste meciuri. Trei puncte și speranțe mari că ne salvăm de la retrogradare. Avem o echipă bună, au jucat bine, dar totuși, după mine, se simte oboseala asta, pauza mică de 4 zile se pare că și-a cam lăsat amprenta. Din fericire, am câștigat și asta e cel mai important, trei puncte și acum mari speranțe.”

Întrebat ce crede că a adus în plus Cristiano Bergodi, reușind șase puncte din șase de la venirea sa pe banca Rapidului, Moraru a răspuns: “A venit cu norocul!”

Rapid a urcat pe locul 14 în clasament, cu 28 de puncte, la fel ca și FC Brașov, dar ambele au un meci în plus față de Gaz Metan Mediaș, care e la două puncte în spate și duminică joacă la Giurgiu, cu Astra.

Giuleștenii vor disputa următoarea partidă marți, de la ora 19:15, pe teren propriu, cu FC Botoșani. Disputa din etapa a 29-a a Ligii 1 va fi în direct pe digisport 1, iar cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑