Camora nu va continua la CFR şi în Liga 2: "Dacă nu luăm punctele înapoi, vreau să plec"



 

**VIDEO** Camora nu va continua la CFR şi în Liga 2:

CFR Cluj a terminat la egalitate pe terenul lui Dinamo, scor 1-1, dar situaţia fostei campioane continuă să fie una dificilă. Penultimii în clasamentul Ligii 1, la 9 puncte de primul loc deasupra liniei, ardelenii au şanse minime să evite retrogradarea, în cazul în care nu vor primii înapoi cele 24 de puncte pierdute din cauza neachitării unor datorii.

Căpitanul clujenilor şi autorul golului egalizator în Ştefan cel Mare, Mario Camora, îşi doreşte să continue în Gruia, însă doar în cazul în care echipa reuşeşte să se menţine în prima ligă. În caz contrar, portughezul ameninţă că ia în calcul despărţirea de actualul său club.

"Echipa e într-o situaţie mai bună. Nu ştiu dacă ne dau punctele înapoi sau nu, dar vrem să ne facem treaba, să ajungem pregătiţi la fiecare meci şi să batem în fiecare partidă.

Noi ne gândim să ne dea punctele înapoi. E foarte trist să luptăm pe teren şi să vedem că suntem la retrogradare. Nu ăsta e locul nostru, ţinând cont de calitatea pe care o avem, de numele CFR şi de ceea ce a câştigat în ultimii 10 ani. Aşteptăm să vină punctele înapoi şi să plecăm de acolo.

Mai am doi ani de contract. Eu vreau să rămân aici, dacă vin punctele înapoi. Dar, dacă nu vin punctele înapoi, vreau să plec", a declarat Camora, la finalul partidei cu Dinamo.

În privinţa jocului din Ştefan cel Mare, lusitanul consideră că CFR ar fi meritat să câştige, deşi a evoluat în inferioritate numerică în ultimul sfert de oră, şi crede că arbitrajul a fost favorabil bucureştenilor.

"Echipa merita să plece de aici cu 3 puncte. A făcut un meci extraordinar şi în 10. Au fost două penalty-uri clare pentru noi în prima repriză. Dacă se dădeau, putea fi 2-0 înainte de pauză şi jucam mai uşor", a spus Camora.

Clujenii au fost conduşi după golul marcat în debutul părţii secunde de Elhamed, dar căpitanul ardelenilor a restabilit rapid egalitatea. Portughezul a profitat de eroarea lui Marc, iar reuşita sa a evitat o înfrângere pentru CFR.

"Important e că a intrat. Mă bucur că am dat gol şi că echipa a făcut un meci bun. Nu e important dacă a fost nu gafă de portar, e important că mingea a intrat şi că a fost 1-1", a precizat Camora.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑