Stoican a făcut ședintă în vestiar. Elhamed: "A vorbit în română și nu l-am înțeles"



 

**VIDEO** Stoican a făcut ședintă în vestiar. Elhamed:

VIDEO Dinamo - CFR Cluj 1-1. Formația din Ștefan cel Mare a rămas fără victorie pe propriul teren în fața CFR-ului din 2009 și Stoican a făcut ședință în vestiar la finalul meciului.

Elhamed, marcatorul unicului gol al dinamoviștilor a asistat mirat la discursul lui Stoican. Tehnicianul a vorbit în română, limbă pe care mijlocașul nu o cunoaște. "A vorbit în română și nu l-am înțeles. O să-l întreb mai târziu ce s-a întâmplat și ce a spus" a declarat amuzat fotbalistul dinamovist.

Închizătorul cotat de site-urile de specilitate la 500.000 de euro a recunocut că lucrurile nu stau prea bine la Dinamo. "Cred că a fost un meci greu, dificil. Nu e un lucru nou că nu suntem într-o perioadă bună, dar încercăm să jucăm cât mai bine și să câștigăm. Cred că în repriza a doua ne-am creat șanse, dar am avut și ghinion în anumite momente. În aceste 3 luni am încercat să fim o echipă competitivă. Nu știu exact ce nu merge la Dinamo, dar încercăm să dăm tot ce avem mai bun" a mai spus Elhamed.

Fanii lui Dinamo n-au venit în număr mare la meciu și cei care au făcut-o au cerut demisia antrenorului încă din primele minute ale partidei. Elhamed e convins că aceștia vor reveni la sentimente dacă Dinamo se va impune în derby-ul cu Steaua. Meciul e ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisprot.ro pe 5 mai, de la ora 21:00.

"Cred că este un meci foarte important pentru fani. Trebuie ca toți să uităm de momentele rele și să încercăm să facem tot ce putem ca să luăm puncte și să-i facem fericiți pe suporteri. Dacă vom câștiga acest meci suporterii vor fi fericiți și ne vom salva sezonul" e de părere mijlocașul lui Dinamo.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑