Copil şi Ungur, în finala de dublu la BRD Năstase Țiriac Trophy. Azi își află adversarii



 

**VIDEO** Copil şi Ungur, în finala de dublu la BRD Năstase Țiriac Trophy. Azi își află adversarii

Marius Copil şi Adrian Ungur au reuşit să ajungă în finala turneului BRD Năstase Țiriac Trophy, transmis în direct în exclusivitate pe Digi Sport. Cei doi români au avut nevoie de supertiebreak pentru a trece de perechea Colin Fleming - Jonathan Marray, pe care i-au învins cu 6-4, 3-6, 10-6.

Marius Copil și Adrian Ungur au reușit o nouă partidă de excepție în competiția de dublu de la BRD Năstase Țiriac Trophy. Ajunși pe tabloul principal grație unui wildcard, cei doi au impresionat și în semifinale și au câștigat cu 6-4 primul set în fața lui Colin Fleming și Jonathan Marray.

Britanicii au revenit și s-au impus în actul secund cu 6-3. În supertiebreak, Copil și Ungur au reușit nu mai puțin de 4 break-uri - spre deosebire de cele două realizate de adversari - și au câștigat cu 10-6.

"Diferența a fost făcută de greșelile neforțate. Noi am greșit mai puțin decât ei în momentele importante și am reușit să returnăm foarte bine.", a spus Adrian Ungur, la finalul meciului de dublu cu Fleming și Marray.

"E primul turneu ATP, prima finală. Mă bucur că o joc acasă și sunt foarte fericit.", a spus și Marius Copil.

Copil și Ungur își vor afla adversarii sâmbătă, de la ora 17:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. Bolleli și Darcis se luptă cu perechea Monroe - Sitak pentru un loc în finală.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑