Criza de la FC Brașov se acutizează. Țălnar nu știe cum să mai motiveze jucătorii



 

**VIDEO** Criza de la FC Brașov se acutizează. Țălnar nu știe cum să mai motiveze jucătorii

Jucătorii celor de la FC Braşov încep campionatul fără să fie plătiţi de aproape şase luni. Elevii lui Ţălnar au primit doar un salariu în 2014, iar nimeni nu ştie când lucrurile vor reveni la normal.

FC Braşov primeşte vizita Petrolului în prima etapă, însă jucătorii lui Ţălnar sunt cei care nu ai mai primit un ban de aproape şase luni. Fotbaliştii au protestat în de mai multe ori, refuzând să între în cantonament, dar oficialii clubului nu au găsit încă soluţii.

”Dacă ar fi după mine, le-aș aduce bani de acasă numai să-i văd liniștiți și să pot să lucrez cu ei. Vă dați seama că este foarte greu să lucrăm în astfel de condiții”, a spus, vădit deranjat și el de situație, Cornel Țălnar, antrenorul brașovenilor.

Pentru ”stegari”, noua ediţie de campionat nu se anunţă una liniştită. Sezonul trecut au rămas în Liga I doar pentru că Vasluiul a dat faliment.

”Important este ca noi să începem bine campionatul, să strângem rândurile și să ducem la capăt acest sezon, care se anunță a fi cel mai dificil din ultimii ani, de departe”, a conchis Țălnar.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑