Caen - PSG 0-2. A treia victorie reușită de parizieni în acest sezon de Ligue 1



025 сентября 2014

 

**VIDEO** Caen - PSG 0-2. A treia victorie reușită de parizieni în acest sezon de Ligue 1

PSG a început în forță meciul de la Caen, în etapa a 7-a din Ligue 1. Minutul 5 a adus prima ocazie pentru Cavani, după care oaspeții au reușit și deschiderea scorului. Assist Javier Pastore și gol Lucas Moura, în minutul 18.

Caen a încercat să dea replica prin Adeoti (35), fără a reuși să-l învingă pe Sirigu, iar la poarta cealaltă PSG a trecut pe lângă 2-0 chiar înaintea pauzei. Vercoutre a intervenit excelent în fața lui Lucas (42), după care Cavani a trecut și el pe lângă deschidere (45).

După pauză, Caen putea egala prin Duhamel, dar atacantul gazdelor a irosit o ocazie imensă (48). PSG a rezolvat meciul în minutul 56, când Marquinhos a înscris golul de 2-0, care a parafat cel de-al treilea succes pentru parizieni în actuala ediție de campionat. Koita, intrat în ultima jumătate de oră, a semnat ultima ocazie a meciului pentru gazde, trimițând de la distanță pe lângă bara din stânga lui Sirigu (66).

ECHIPELE

Caen: Vercoutre - Calve, Da Silva, Pierre, Appiah - Adeoti - Nangis, Feret (Lemar, 69), Kante, Bazile (Koita, 61) - Duhamel
Antrenor: Patrice Garande

PSG: Sirigu - Van der Wiel, Marquinhos, David Luiz, Maxwell - Pastore, Thiago Motta, Cabaye (Matuidi, 68) - Lucas Moura (Chantome, 79), Cavani, Lavezzi (Bahebeck, 13)
Antrenor: Laurent Blanc

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑